קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

חמש עוגיות חמאה

חמש עוגיות חמאה
חמש דרך עוגיות חמאה דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו קינוח זול. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. נסו עוגיות M&M של עוגיות חמאה, עוגיות חמאה, ו עוגיות חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204° (או375 עבור גיליון עוגיות כהה או לא מקל). גליונות עוגיות קו עם נייר קלף בישול. בחר טעם מלמטה כדי להתאים אישית את העוגיות שלך, אז בואו רול (או פשוט מפזרים בצק עם סוכר אם אתה רוצה)! על משטח מקומח קלות (למעט מוקה עם סוכר אספרסו), מגלגלים בצק למלבן 12x9 אינץ', בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מוקהמוקה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים למלבנים 2x1 אינץ'.
3
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות מצופות קלף.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים 6 עד 8 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שוקולד צ ' יפס דובדבן עם שוקולד
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
6
טפטוף: בקערה בינונית, מערבבים עוגיות וחמאה עד צורות בצק רכות. מערבבים ב 1/3 כוס קצוצים דובדבנים יבשים ו 1/3 כוס מיניאטורי שבבי שוקולד למחצה.
מרכיבים שתצטרך
מיני שבבי שוקולדמיני שבבי שוקולד
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
חותכים ואופים לפי ההוראות. בסיר 1-ליטר, להמיס 3/4 כוס שבבי שוקולד semisweet ו 3/4 כפית שמן צמחי על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. כפית שוקולד נמס לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטנה, שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
חותכים את הפינה הזעירה של התיק; לסחוט שקית לטפטף שוקולד על כל עוגייה.מוקה עם אספרסו סוכר: בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, 2 כפות קקאו אפייה לא ממותק, 1 כף אבקת קפה אספרסו מיידית והחמאה עד צורות בצק רכות. עבור אספרסו סוכר, בקערה קטנה, לערבב יחד 1/4 כוס סוכר מגורען 1 כפית אבקת קפה אספרסו מיידית. להשמיט משטח מקומח קלות; במקום זאת, מפזרים משטח עם 4 כפיות של סוכר האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מוקהמוקה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מפזרים סוכר אספרסו נשאר באופן שווה על בצק מגולגל ולשפשף בעדינות לתוך בצק לפני חיתוך לתוך מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10
חותכים, אופים וקריר כמו בימוי.לימונדה מזוגגת: בקערה בינונית, מערבבים עוגיות, 2 כפיות משקה לימונדה ללא סוכר (יבש), 1 כף קליפת לימון מגוררת והחמאה עד צורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
לימונדהלימונדה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
חותכים ואופים לפי ההוראות. בינתיים, בקערה בינונית, לערבב יחד 1 1/4 כוסות אבקת סוכר, 2 עד 3 כפות מיץ לימון 1 טיפה אדום או צהוב צבע מזון עד חלקה (זיגוג יהיה דק).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מברשת או טפטוף באופן שווה על עוגיות חמות. מגניב לחלוטין כדי להגדיר זיגוג, על 20 דקות.ג ' ינג ' ר חמוציות כתום: בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, 2 כפיות קליפת תפוז מגוררת והחמאה עד צורות בצק רכות. מערבבים ב 1/2 כוס קצוצה חמוציות מיובשות ו 3 כפות קצוץ ג ' ינג ' ר מגובש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גליל פירותגליל פירות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מפזרים בצק מגולגל באופן שווה עם 1 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
חותכים ואופים לפי ההוראות.קרמל מלוח ושוקולד טבול טופי: בקערה בינונית, מערבבים עוגיות וחמאה עד לצורות בצק רכות. מערבבים ב 2/3 כוס חלב מצופה שוקולד טופי חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טופי.טופי.
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
חותכים ואופים לפי ההוראות. ב 1-סיר ליטר, להמיס 1 1/3 כוסות שוקולד צ ' יפס ו 1 כפית קיצור על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. טובלים כל עוגייה מקוררת באמצע הדרך לתוך שוקולד נמס, ומאפשר טפטוף עודף. בסיר 1-ליטר אחר, חום 12 קרמל ו 2 כפיות חלב על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
גליל פירותגליל פירות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
טפטוף כמות קטנה על שוקולד; מפזרים מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
17
מניחים על גיליון נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
18
בואו לעמוד עד שוקולד וקרמל נקבעים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי