חמש עוגיות חמאה
חמש דרך עוגיות חמאה דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו קינוח זול. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. נסו עוגיות M&M של עוגיות חמאה, עוגיות חמאה, ו עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204° (או375 עבור גיליון עוגיות כהה או לא מקל). גליונות עוגיות קו עם נייר קלף בישול. בחר טעם מלמטה כדי להתאים אישית את העוגיות שלך, אז בואו רול (או פשוט מפזרים בצק עם סוכר אם אתה רוצה)! על משטח מקומח קלות (למעט מוקה עם סוכר אספרסו), מגלגלים בצק למלבן 12x9 אינץ', בעובי של 1/4 אינץ'.
חותכים למלבנים 2x1 אינץ'.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות מצופות קלף.
אופים 6 עד 8 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
שוקולד צ ' יפס דובדבן עם שוקולד
טפטוף: בקערה בינונית, מערבבים עוגיות וחמאה עד צורות בצק רכות. מערבבים ב 1/3 כוס קצוצים דובדבנים יבשים ו 1/3 כוס מיניאטורי שבבי שוקולד למחצה.
חותכים ואופים לפי ההוראות. בסיר 1-ליטר, להמיס 3/4 כוס שבבי שוקולד semisweet ו 3/4 כפית שמן צמחי על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. כפית שוקולד נמס לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטנה, שקית חותם.
חותכים את הפינה הזעירה של התיק; לסחוט שקית לטפטף שוקולד על כל עוגייה.מוקה עם אספרסו סוכר: בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, 2 כפות קקאו אפייה לא ממותק, 1 כף אבקת קפה אספרסו מיידית והחמאה עד צורות בצק רכות. עבור אספרסו סוכר, בקערה קטנה, לערבב יחד 1/4 כוס סוכר מגורען 1 כפית אבקת קפה אספרסו מיידית. להשמיט משטח מקומח קלות; במקום זאת, מפזרים משטח עם 4 כפיות של סוכר האספרסו.
מפזרים סוכר אספרסו נשאר באופן שווה על בצק מגולגל ולשפשף בעדינות לתוך בצק לפני חיתוך לתוך מלבנים.
חותכים, אופים וקריר כמו בימוי.לימונדה מזוגגת: בקערה בינונית, מערבבים עוגיות, 2 כפיות משקה לימונדה ללא סוכר (יבש), 1 כף קליפת לימון מגוררת והחמאה עד צורות בצק רכות.
חותכים ואופים לפי ההוראות. בינתיים, בקערה בינונית, לערבב יחד 1 1/4 כוסות אבקת סוכר, 2 עד 3 כפות מיץ לימון 1 טיפה אדום או צהוב צבע מזון עד חלקה (זיגוג יהיה דק).
מברשת או טפטוף באופן שווה על עוגיות חמות. מגניב לחלוטין כדי להגדיר זיגוג, על 20 דקות.ג ' ינג ' ר חמוציות כתום: בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, 2 כפיות קליפת תפוז מגוררת והחמאה עד צורות בצק רכות. מערבבים ב 1/2 כוס קצוצה חמוציות מיובשות ו 3 כפות קצוץ ג ' ינג ' ר מגובש.
מפזרים בצק מגולגל באופן שווה עם 1 כף סוכר מגורען.
חותכים ואופים לפי ההוראות.קרמל מלוח ושוקולד טבול טופי: בקערה בינונית, מערבבים עוגיות וחמאה עד לצורות בצק רכות. מערבבים ב 2/3 כוס חלב מצופה שוקולד טופי חתיכות.
חותכים ואופים לפי ההוראות. ב 1-סיר ליטר, להמיס 1 1/3 כוסות שוקולד צ ' יפס ו 1 כפית קיצור על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. טובלים כל עוגייה מקוררת באמצע הדרך לתוך שוקולד נמס, ומאפשר טפטוף עודף. בסיר 1-ליטר אחר, חום 12 קרמל ו 2 כפיות חלב על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים תערובת חלקה.
טפטוף כמות קטנה על שוקולד; מפזרים מלח ים גס.
מניחים על גיליון נייר קלף בישול.
בואו לעמוד עד שוקולד וקרמל נקבעים, על 1 שעה.