אם יש לך שאלוט, פתיתי פלפל, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: חרדל קוניאק, קוניאק ריזוטו של בן, ו קרם קוניאק.
הוראות
1
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה, ומוסיפים את השום והצדפות עד להשחמה קלה. מערבבים שרימפס, ומתבלים במלח, פלפל ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שמן זית
שאלות
חמאה
שום
פלפל
שרימפס
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מערבבים עגבניות מיובשות. מבשלים ומערבבים 5 דקות, או עד שרימפס הוא אטום קלות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
שרימפס
3
יוצקים קוניאק למחבת, ומערבבים כדי לשחרר חתיכות השחמה מלמטה. להפחית את החום נמוך, ומערבבים במחצית וחצי. מבשלים 5 דקות, או עד מעובה מעט.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.