שרימפס שומשום עם רוטב סיד כוסברה דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, האוכל הביא לך אותו. אם יש לך שומשום, פלפל קאיין, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 12%. נסו חסילוני שומשום עם רוטב כוסברה-ליים, חסילון צ'ילי ליים עם רוטב יוגורט כוסברה, ו טאקו שרימפס פופקורן עם תירס Salsan ורוטב סיד כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
2
מניחים את זרעי השומשום על צלחת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
3
מערבבים את המיונז, כוסברה, מיץ ליים, רוטב סויה, שמן שומשום, פלפל קאיין, בצל ירוק בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
מיץ ליים
מיונז
שמן שומשום
בצל ירוק
רוטב סויה
עלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים את השרימפס בקערה גדולה, מוסיפים את שמן הירקות, מלח ופלפל, וזורקים למעיל. טובלים צד אחד של כל שרימפס בזרעי שומשום קלויים, שיפוד, ומניחים על תבנית אפייה מוכנה, זרעים בצד למעלה.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.