חסילונים וצדפות ונציאניים
חסילונים וצדפות ונציאניים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שרימפס, גרידת לימון, הצעות קינוח: כוסות קינוח סורבה לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צדפות בסגנון ונציאני, מרגריטה שרימפס וצדפות, ו שרימפס טריאקי & צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
קל לצפות את צדפות הים בקמח מתובל במלח ופלפל. תשליך את שאר הקמח.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים שמן (1 לסובב את המחבת) וחמאה. כאשר חמאה נמסה לתוך שמן, להוסיף צדפות. צדפות חומות 2 דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר מחבת.
מוסיף רסס נוסף של שמן זית למחבת ומוסיף את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש. להפחית את החום קצת שום לטגן ו shallots 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הוסף יין למחבת ופנה את כל טפטוף מחבת. להפחית יין 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מלאי, עגבניות וחוטי זעפרן. כאשר נוזלים מגיעים לבועה, מוסיפים שרימפס ומבשלים 3 דקות. להחזיר צדפות למחבת ולבשל שרימפס וצדפות 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים שרימפס וצדפות לצלחת חמה ומגישה עם בזיליקום וגרידת לימון. תעביר הרבה לחם כדי ליהנות מהמיצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו