אסקרול ונזיד שעועית קנליני
Escarole ונזיד שעועית קנליני נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מרק עוף, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: תבשיל שעועית קנליני, נזיד שעועית שעורה וקנליני, ו שעועית קנליני ונזיד הודו מעושן.
הוראות
חום 2 כף. שמן זית ב 4-עד 5-qt. מחבת על חום בינוני.
מוסיף pancetta ומבשל 2 דקות. ואז להוסיף שום פתיתי צ ' ילה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הופך זהב חיוור.
מוסיפים עגבניות, מרק, שעועית ופלפל. קוק, חשוף, 5 דקות.
מוסיפים אסקרול ומבשלים, מכוסים, 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מתבלים לפי הטעם במלח. מחלקים בין 4 קערות הגשה, מפזרים גבינה, רסס עם שמן זית יותר.