חפרפרת אנצ'ו וצ' יפוטלה
חפרפרת אנצ'ו וצ' יפוטלה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, שוקולד מריר, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צ'ילי בקר עם אנצ' ו, שומה, וכמון, תבשיל לחם תירס ודלעת חמאה, פטריות, וחפרפרת אנצ'ו, ו צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי.
הוראות
בקערה, לכסות את אנשואים ו chipotles עם מים רותחים.
בואו להשרות במשך 30 דקות, עד מתרכך.
ניקוז, שומר את הנוזל. השליכו את הגבעולים, הליבות והזרעים; קוצצים בגסות את הצ ' ילי.
מחממים את המטגן או מדליקים להבת גז. חרוך את הפלפלים במשך 10 דקות, הופך מדי פעם, עד חרוך בכל רחבי.
העברה לקערה בינונית, לכסות עם פלסטיק ולתת קיטור במשך 5 דקות. מקלפים את הפלפלים ומשליכים את העור, הגבעולים והזרעים, ואז קוצצים בגסות.
במחבת יבשה קטנה, טוסט ציפורן, כמון וקינמון מקל על חום נמוך בינוני עד כהה וריחני, 1 1/2 דקות.
בואו מגניב. לטחון לאבקה במטחנת תבלינים.
מוסיף את גרעיני החמניות למחבת וטוסט, רועד את המחבת כמה פעמים, על 3 דקות.
מעבירים את הזרעים למטחנה; טוחנים דק.
מחממים את השמן במחבת בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בשוקולד עד מומס.
בבלנדר, מערבבים את הצ ' ילי והנוזל השריית שלהם עם הפלפלים, את התבלינים הקרקע, את גרעיני החמניות הקרקע ואת תערובת השום ומתמזגים עד חלקה. לגרד את השומה לתוך קערה גדולה ומתבלים עם מלח.
מעבירים את הרוטב לצנצנות ומקררים.
הפוך קדימה: הרוטב יכול להיות בקירור במשך 3 שבועות.