חציל Zuppa
חציל Zuppa יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך פנצ'טה, מרק עוף, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו Zuppa Del Sol, Zuppa Toscana, ו Zuppa Toscana (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פסטו: במעבד מזון, לשלב את השום, בזיליקום, פטרוזיליה, שמן זית פתיתי פלפל. מחית עד חלקה.
עבור zuppa: בסיר גדול, מחממים את שמן הזית מטגנים את הפנצ ' טה והבצל במשך 5 דקות.
מוסיפים את השום והעגבניות, מערבבים היטב ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את המרק, פרושוטו וקליפה גבינה ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את החצילים, פסטה ומוצרלה.
מצקת לתוך קערות, העליון עם פסטו לשרת חם.