קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

חציל בגריל ופלפל אדום עם קוסקוס ישראלי

חציל בגריל ופלפל אדום עם קוסקוס ישראלי
האוכל הביא לך אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל בגריל ופלפל אדום עם קוסקוס ישראלי, סלט חצילים עם קוסקוס ובזיליקום ישראלי, ו רוטב חצילים ועגבניות עם קוסקוס ישראלי.

הוראות

1
מניחים את מיץ לימון טחינה בקערה גדולה להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טחינהטחינה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומערבבים לשלב. תוך לטאטא ברציפות, לטפטף לאט ב 2 כפות של שמן זית עד משולב לחלוטין; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיף את הקוסקוס ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר קלוי, על 3 דקות.בזהירות להוסיף את המים (התערובת עלולה לגמגם), מתבלים במלח, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הקוסקוס הוא במכרז, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
לנקז היטב דרך מסננת בסדר רשת. בעוד שעדיין חם, מוסיפים את הקוסקוס לרוטב הטחינה השמורה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
טחינהטחינה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550). בינתיים, מניחים את חצילים ופלפל אדום פרוסות על תבנית אפייה ולשפשף את שני הצדדים עם הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את פרוסות החצילים והפלפל על הגריל ומבשלים, חשופים, מדפדפים באמצע, עד שסימני הגריל השחומים והכהים מופיעים משני הצדדים, כ -6 עד 8 דקות בסך הכל עבור החצילים ו -10 עד 12 דקות בסך הכל עבור הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
העברה ללוח חיתוך.כאשר הירקות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לקוביות קטנות ולהוסיף אותם לקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מפזרים את הפטרוזיליה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.