קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חציל ואגוזי פילו פאי

חציל ואגוזי פילו פאי
חציל ואגוזים פאי פילו דורש כ 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פקורינו רומנו, שמן זית, כרישה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חציל ואגוזי פילו פאי, פילו רולס Fetan ואגוז, ו חציל-פטה פילו פשטידות.

הוראות

1
מפזרים חצילים עם 1 1/2 כפיות מלח וניקוז במסננת 30 דקות; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם, ואז מטגנים חצילים בקבוצות, הוספת כ 3 כפות שמן לכל אצווה ולהפוך פעם אחת, עד רך וזהוב חום, 5 עד 7 דקות סך לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים על מגבות נייר וקריר לטמפרטורת החדר. נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כרישה חצויה לאורך ופרוסה דקה. לשטוף ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
קוק כרישה ב 2 כפות שמן במחבת מעל חום בינוני עד הזהב, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
קוצצים חצילים; להוסיף כרישה עם גבינות, אגוזים, כמון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
פילו גליונות לקצץ לריבועים 9 אינץ'. מחסנית כיסוי של פילו עם ניילון לעטוף ומגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
שכבה 10 סדינים בתבנית אפייה מרובעת של 9 אינץ', מצחצחת קלות כל סדין בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
מורחים מילוי על גבי, ואז לכסות עם פילו הנותרים, צחצוח כל גיליון עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
חותכים כמה חריצים phyllo (לפרוק) ואופים עד נפוח וזהוב חום, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בואו לעמוד 10 דקות.