קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חציל ואגוזי פילו פאי

חציל ואגוזי פילו פאי
חציל ואגוזים פאי פילו דורש כ 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פקורינו רומנו, שמן זית, כרישה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חציל ואגוזי פילו פאי, פילו רולס Fetan ואגוז, ו חציל-פטה פילו פשטידות.

הוראות

1
מפזרים חצילים עם 1 1/2 כפיות מלח וניקוז במסננת 30 דקות; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם, ואז מטגנים חצילים בקבוצות, הוספת כ 3 כפות שמן לכל אצווה ולהפוך פעם אחת, עד רך וזהוב חום, 5 עד 7 דקות סך לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים על מגבות נייר וקריר לטמפרטורת החדר. נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כרישה חצויה לאורך ופרוסה דקה. לשטוף ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
קוק כרישה ב 2 כפות שמן במחבת מעל חום בינוני עד הזהב, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
קוצצים חצילים; להוסיף כרישה עם גבינות, אגוזים, כמון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
פילו גליונות לקצץ לריבועים 9 אינץ'. מחסנית כיסוי של פילו עם ניילון לעטוף ומגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
שכבה 10 סדינים בתבנית אפייה מרובעת של 9 אינץ', מצחצחת קלות כל סדין בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
מורחים מילוי על גבי, ואז לכסות עם פילו הנותרים, צחצוח כל גיליון עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
12
חותכים כמה חריצים phyllo (לפרוק) ואופים עד נפוח וזהוב חום, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו לעמוד 10 דקות.