משולשי גבינה עם רוטב גבינה פיקנטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת משולש בירה גבינה עם רוטב גבינה מתובלן לנסות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 17 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לכם גבינת צ'דר, חמאה, אל-נ' סלסה גושית ישנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו משולשי בירה-גבינה, רוטב גבינה מתובלן עם כרובית, ו ירקות בשני רוטב גבינה-בירה (מתכונים דומים).
הוראות
גליונות עוגיות עם נייר שעווה. בקערה בינונית מערבבים ביסקוויק, גבינת צ ' דר ובירה עד לצורות בצק רכות; מכים במרץ 20 משיכות. על פני השטח מפוזר עם תערובת ביסקוויק, בצק רול בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 5 פעמים.
לחץ או לגלגל בצק לתוך מלבן 16x10 אינץ'.
חותכים מלבן לריבועים 2 אינץ ' (לא נפרדים); חותכים ריבועים באלכסון במחצית.
מורחים עם חמאה מומסת; מפזרים זרעי שומשום. משולשים נפרדים ומניחים על גיליון עוגיות. להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
מניחים משולשים קפואים במיכל אטום. להקפיא עד 1 חודש.
תנור חום ל 232°. ריסוס יריעות עוגיות גדולות עם ספריי בישול.
מניחים משולשים על יריעות עוגיות.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.
כדי להפוך את הרוטב, ב 1 1/2 ליטר סיר, מוצר גבינה חמה, סלסה ושעועית על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד גבינה מותכת ורוטב חם.