חציל וחומוס קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חצילים וחומוס קארי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם כורכום, פטרוזיליה, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חציל, תפוחי אדמה, חומוס קארי, חציל, חומוס וקארי עגבניות, ו קארי חצילים וחומוס עם עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
אופים במשך 40-45 דקות, עד חצילים שקועים ורכים לאורך כל הדרך.
הסר מהתנור ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף ולקצוץ את בשר החצילים.
מחממים מחבת שאינה מקל ולאחר מכן לרסס אותו קלות עם שמן צמחי (השמן עוזר טוסט התבלינים, אבל אתה יכול להשמיט אותו אם אתה צריך).
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל להפוך זהב.
מוסיפים את הפלפל ומבשלים עוד כמה דקות. נקה נקודה במרכז המחבת ומפזרים את זרעי הכמון ישירות על פני השטח החמים. מערבבים וטוסט אותם במשך כדקה, עד שהם הופכים ריחני. מערבבים אותם לתוך בצל ופלפלים ומוסיפים את כוסברה, כורכום, asafetida (או שום), עגבניות, להדביק ג ' ינג ' ר, ופלפל אדום.
מוסיפים את החצילים ומבשלים על אש בינונית, לוחצים על חצילים עם גב כף כדי לשבור חתיכות גדולות, במשך כ 10 דקות.
מוסיפים את החומוס ומספיק מים או חומוס בישול נוזלי כדי לשמור על התערובת לחה, לכסות בחוזקה, ולהפוך את החום לנמוך. מבשלים לפחות 15 דקות, ערבוב מעת לעת, עד הרוטב התעבה וטעמים מעורבבים. (אתה יכול להחזיק את המנה הזאת על נמוך במשך עד 45 דקות בזמן שאתה מכין את שאר הארוחה שלך, אבל להוסיף נוזל נוסף לפי הצורך ואל תשכח לערבב, גירוד התחתון. ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה( או כוסברה), גארם מסאלה ומלח לפי הטעם.
מגישים עם אורז או לחם הודי.