קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

חציל וחומוס קארי

חציל וחומוס קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חצילים וחומוס קארי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם כורכום, פטרוזיליה, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חציל, תפוחי אדמה, חומוס קארי, חציל, חומוס וקארי עגבניות, ו קארי חצילים וחומוס עם עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים במשך 40-45 דקות, עד חצילים שקועים ורכים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהתנור ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף ולקצוץ את בשר החצילים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים מחבת שאינה מקל ולאחר מכן לרסס אותו קלות עם שמן צמחי (השמן עוזר טוסט התבלינים, אבל אתה יכול להשמיט אותו אם אתה צריך).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את הפלפל ומבשלים עוד כמה דקות. נקה נקודה במרכז המחבת ומפזרים את זרעי הכמון ישירות על פני השטח החמים. מערבבים וטוסט אותם במשך כדקה, עד שהם הופכים ריחני. מערבבים אותם לתוך בצל ופלפלים ומוסיפים את כוסברה, כורכום, asafetida (או שום), עגבניות, להדביק ג ' ינג ' ר, ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
אספוטידהאספוטידה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכוםכורכום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את החצילים ומבשלים על אש בינונית, לוחצים על חצילים עם גב כף כדי לשבור חתיכות גדולות, במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
7
מוסיפים את החומוס ומספיק מים או חומוס בישול נוזלי כדי לשמור על התערובת לחה, לכסות בחוזקה, ולהפוך את החום לנמוך. מבשלים לפחות 15 דקות, ערבוב מעת לעת, עד הרוטב התעבה וטעמים מעורבבים. (אתה יכול להחזיק את המנה הזאת על נמוך במשך עד 45 דקות בזמן שאתה מכין את שאר הארוחה שלך, אבל להוסיף נוזל נוסף לפי הצורך ואל תשכח לערבב, גירוד התחתון. ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה( או כוסברה), גארם מסאלה ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מגישים עם אורז או לחם הודי.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Markus הובר Obere Steigen Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
צהוב בהיר עם גוונים ירוקים. פלפל על האף, רמזים של תבלינים האופייניים Grüner Veltliner, עשבי תיבול ארומטיים ופירות צהובים. צפוף ומורכב על החיך, פוטנציאל הזדקנות מבטיח.