חציל חצילים (חציל) סופלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, טימין, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: חציל (חציל) לטבול, חציל (חציל) לטבול, ו חציל (חציל) קפונטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F; חמאה או שמן תבשיל אפייה 1-1 / 2 ליטר או מחבת סופלה.על חום בינוני במחבת גדולה (עם כיסוי) או תנור צרפתי עגול (עבודות Le Creuset שלי להפליא), להמיס חמאה ושמן יחד, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, סלרי, ושום על חום נמוך עד הבצל הוא שקוף.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את הקמח ומערבבים היטב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מוסיפים את בזיליקום, אורגנו, טימין ו לטחון, ערבוב, עד הקמח מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את החלב ואת החציל לקוביות.להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, עד החצילים הוא רך מאוד, על 15 עד 20 דקות; לבדוק את התערובת כל 5 דקות בערך ומערבבים, הוספת מים או מרק כדי לשמור על תחתית המחבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ולהעביר לקערה גדולה; לאפשר להתקרר במשך 5 דקות, ערבוב occasionally.In קערה, לשלב את פירורי הלחם, מוצרלה, פרמזן, מלח, פלפל, 4 חלמונים ומערבבים היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים תערובת חלמון לתערובת החצילים ומערבבים היטב; סט aside.In קערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס.מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה הקצפת לתערובת החצילים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים תערובת סופל לתוך תבשיל חמאה או מחבת סופל ואופים ב 350 מעלות F במשך 40 עד 45 דקות, או עד שהוא חום זהוב נחמד ונפוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד.