חציל חריף
חציל חריף עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 263 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חומץ, בצל ירוק, רוטב הויסין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: חציל חריף, חציל חריף, ו חציל חריף.
הוראות
שלב מרכיבי רוטב בקערה קטנה; מערבבים היטב.
בעזרת קולפן ירקות הסר רצועות בגודל 1 אינץ 'מקליפת החציל והשאיר רצועת עור בגודל 1 אינץ' בין לבין.
חותכים את החציל לרבעים לאורכו, ואז חותכים כל קטע לרוחב לחתיכות בגודל 3 אינץ'.
יוצקים מספיק שמן לסיר של 2 ליטר למילוי 3 אינץ'.
מחממים על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס. מטגנים בשמן עמוק את קבוצות החצילים עד להזהבה, כ -3 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים היטב על מגבות נייר.
מניחים ווק על אש גבוהה עד שהוא חם.
מוסיפים 1 כף שמן לטיגון עמוק ומערבלים לציפוי הדפנות.
מוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר, הצ' ילי המיובש והבצל הירוק; מבשלים, תוך ערבוב, עד לריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים בשר טחון ומבשלים, מפרקים חתיכות בגב כף, עד שהם חומים ומתפוררים.
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את החציל המבושל ומערבבים לציפוי. גורפים על מגש הגשה חם.
מגישים, מעוטרים בכוסברה או בצל ירוק.