חציל ממולא סרדיניname
חציל ממולא סרדיני יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. לכי לחנות וקחי חצילים, ביצים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ספגטי סרדיני, פאייה בסגנון סרדיני, ו פסטה טונה סרדינית.
הוראות
לקלף את כל החצילים; לחתוך בגסות את הבשר ולהעביר למסננת גדולה. באמצעות כף, לגרוף את הבשר מחצאי החצילים, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'. קוצצים את בשר החצילים החוצה ומוסיפים אותו למסננת. לזרוק את החצילים הקצוצים עם 2 כפות של מלח כשר ולתת לנקז במשך 30 דקות, ולאחר מכן לשטוף היטב. עבודה עם חופנים, לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. אתה צריך בערך 4 כוסות של חצילים קצוצים.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. הגדר מתלה תיל על תבנית אפייה.
מוסיפים את 6 קונכיות החצילים לסיר ומבשלים, דוחפים אותם בעדינות מתחת למים כדי לשמור אותם מתחת למים, עד רק במכרז, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את קליפות חצילים למתלה חוט לנקז מגניב. שמן קל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' ולסדר את קליפות חצילים בו, לחתוך צדדים למעלה.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 3 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ואת עלי המפרץ ומבשלים מעל חום מתון עד הבצל מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את החצילים הקצוצים והיין ומבשלים על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד רך ופשוט מתחיל חום, 15 דקות.
מוסיפים את העגל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לשבור את הבשר, עד מבושל דרך ושחמה קלות, כ 5 דקות יותר.
מעבירים את מילוי החצילים לקערה ומערבבים ב 1/2 כוס של פקורינו, הביצים, פירורי לחם, אגוז מוסקט, בזיליקום ונענע. מתבלים את המילוי במלח ופלפל. כפית את המילוי לתוך קונכיות חצילים.
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מעובה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. כפית חצי מהרוטב על החצילים ומפזרים את כוס 1/2 הנותרים של פקורינו מגוררת.
אופים את החצילים עד השחמה מבעבע, כ -35 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לשרת, עובר את רוטב העגבניות הנותר בצד.