קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana)

חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana)
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), ו Parmigiana di Melanzane (פרמזן חצילים) ורוטב עגבניות עשב טרי.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
במחבת רדודה, מערבבים יחד את השום ואת 4 כפות שמן הזית. מבשלים מעל חום גבוה במשך 3 דקות, עצה בעגבניות, ואז מבשלים במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את העגבניות הטהורות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, לחמם מחבת מחבת עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מברשת כמה חצילים עם קצת שמן, ולאחר מכן להוסיף למחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה היטב מבושל דרך, על 5-7 דקות. להפוך אותם באמצע הבישול. להרים על נייר מטבח ולעשות את המנה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כאשר כל חצילים מבושלים, להניח כמה מהם בתחתית צלחת אטום, ואז כפית על קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מפזרים פרמזן ועלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
הוסף תיבול, ולאחר מכן חזור על תהליך זה עם שאר החומרים. לבסוף, יוצקים את הביצה מעל, מפזרים קצת יותר פרמזן, ואז אופים במשך 20 דקות או עד ציפוי זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף