חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana)
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), ו Parmigiana di Melanzane (פרמזן חצילים) ורוטב עגבניות עשב טרי.
הוראות
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
במחבת רדודה, מערבבים יחד את השום ואת 4 כפות שמן הזית. מבשלים מעל חום גבוה במשך 3 דקות, עצה בעגבניות, ואז מבשלים במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את העגבניות הטהורות.
מברשת כמה חצילים עם קצת שמן, ולאחר מכן להוסיף למחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה היטב מבושל דרך, על 5-7 דקות. להפוך אותם באמצע הבישול. להרים על נייר מטבח ולעשות את המנה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
כאשר כל חצילים מבושלים, להניח כמה מהם בתחתית צלחת אטום, ואז כפית על קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
עצם הודו וצוואר הודו
6
מפזרים פרמזן ועלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
הוסף תיבול, ולאחר מכן חזור על תהליך זה עם שאר החומרים. לבסוף, יוצקים את הביצה מעל, מפזרים קצת יותר פרמזן, ואז אופים במשך 20 דקות או עד ציפוי זהוב.