חציל פרמז'ן
חציל פרמז'ן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חלב, פלפל, חצילים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן.
הוראות
מקלפים וחותכים חצילים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מערבבים היטב חלב, ביצה ושמן זית. מערבבים בהדרגה קמח. חפור פרוסות חצילים בתערובת קמח, ציפוי היטב.
יוצקים שמן צמחי לעומק של 1 אינץ ' למחבת כבדה גדולה. חציל מטגנים, בקבוצות, בשמן חם על חום בינוני עד הזהב.
מסננים על מגבות נייר, ומניחים בצד.
מסננים עגבניות מבושלות, שומר 1/2 כוס נוזלי. קוצצים עגבניות.
מערבבים עגבניות קצוצות, שמורות 1/2 כוס עגבניות נוזלי, רוטב עגבניות, והבא 5 מרכיבים בסיר בינוני, ערבוב טוב. מביאים תערובת לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות.
מסדרים חצי פרוסות חצילים בתבנית אפייה משומנת קלות 13-x 9-x 2 אינץ'.
שכבה של חצי גבינת מוצרלה על חצילים, וכפית חצי תערובת עגבניות על גבי גבינה. חזור על ההליך עם הנותרים חצילים, גבינת מוצרלה, תערובת עגבניות. למעלה עם גבינת פרמזן.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 דקות או עד מחומם היטב.