קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

חציל פרמזן Heros

חציל פרמזן Heros
המתכון חציל פרמזן Heros יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1493 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך ביצים, לחם כיכרות לחם, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חציל בגריל Parmigiana Heros, עוף ופרמזן ארטישוק Heros, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים בצל, מערבבים מדי פעם, עד זהוב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף שום ו sauté, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים פירה עגבניות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
1
לזרוק פרוסות חצילים עם 1 כפית מלח במסננת להגדיר מעל קערה, ואז לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
מערבבים יחד קמח, נשארים 1/2 כפית מלח, ונשארו 1/2 כפית פלפל בקערה רדודה, ולאחר מכן מערבבים יחד פירורי לחם ופרמג 'יאנו-רג' יאנו בקערה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
3
חפור פרוסות חצילים בקמח, רועד את עודף, ואז לטבול ביצה,לתת עודפי לטפטף, לדלות פירורי לחם עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
להעביר חצילים לגיליונות של נייר שעווה, פרוסות הסדרת בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
6
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה עמוקה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצילים 4 פרוסות בכל פעם, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מסדרים את החצאים התחתונים של כיכרות הלחם על תבנית אפייה גדולה וחולצות על תבנית אפייה גדולה אחרת, כולם עם צדדים חתוכים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות על כל העליון והתחתון. מחלקים חצילים בין החצאים התחתונים, פרוסות חופפות מעט. למעלה כל כריך (פתוח) עם 1/4 כוס רוטב עגבניות ורבע מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
אופים כריכים פתוחים בשליש התחתון של התנור עד גבינה נמסה, כ 3 דקות. כאשר הגבינה מתחילה להמיס, לשים את צמרות כיכרות בשליש העליון של התנור ואופים עד הקצוות הם זהובים, 3 עד 4 דקות (לצפות צמרות מקרוב; הם לשרוף בקלות). לשים צמרות על תחתית כדי להפוך את הכריכים, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)