חציל קלוי אש מזרח תיכוני: Babaganoush
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט חצילים מזרח תיכוני, סיבובים חצילים מזרח תיכוניים, ו באבא גאנוג'- טבילה חצילים מזרח תיכונית.
הוראות
ישנן 2 דרכים לבשל את החצילים. הדרך הראשונה, על הכיריים, היא האהובה עלי כי היא מניבה בבגאנוש בטעם הרבה יותר עשן.
עבור שיטת stovetop: הפעל 2 מבערים עד מלא מצערת.
מניחים 1 חציל על כל מבער, באמצעות זוג מלקחיים, להפוך כל 5 דקות בערך, עד כל השטח של חצילים חרוך ופריך, על 15 דקות. אל תדאג אם החצילים מאטים קצת.
הסר מן המבער ומניח על צלחת כדי להתקרר.
עבור שיטת התנור: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. דקור את החצילים בכל רחבי עם מזלג (זה שומר על החצילים מלהתפוצץ בתנור, אז לא לדלג על שלב זה).
מניחים על תבנית אפייה וצולים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ללא קשר לשיטת הבישול שתבחר, ברגע שהחציל קר מספיק כדי לגעת עם הידיים שלך, בזהירות לקלף את העור החרוך את החצילים. זרוק את העור. להעביר את הבשר על קרש החיתוך שלך, לחתוך את הגבעול ולהשליך. באמצעות הסכין שלך, לרכך את הבשר עד כמעט חלקה. סקופ לתוך קערה.
מוסיפים את מיץ הלימון, טחינה, פטרוזיליה וקצת מלח ופלפל.
להקציף יחד וטעם לתיבול. תרגיש חופשי להוסיף עוד מיץ לימון, עוד מלח ופלפל... זה ישתנה בהתאם לגודל של החצילים שלך, ואיך אתה אוהב ' ganoush שלך!