קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
דיאטותללא לקטוז
אירועיםסופרבול
מגזין

חציל קלוי אש מזרח תיכוני: Babaganoush

חציל קלוי אש מזרח תיכוני: Babaganoush
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט חצילים מזרח תיכוני, סיבובים חצילים מזרח תיכוניים, ו באבא גאנוג'- טבילה חצילים מזרח תיכונית.

הוראות

1
ישנן 2 דרכים לבשל את החצילים. הדרך הראשונה, על הכיריים, היא האהובה עלי כי היא מניבה בבגאנוש בטעם הרבה יותר עשן.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2
עבור שיטת stovetop: הפעל 2 מבערים עד מלא מצערת.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
מניחים 1 חציל על כל מבער, באמצעות זוג מלקחיים, להפוך כל 5 דקות בערך, עד כל השטח של חצילים חרוך ופריך, על 15 דקות. אל תדאג אם החצילים מאטים קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הסר מן המבער ומניח על צלחת כדי להתקרר.
5
עבור שיטת התנור: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. דקור את החצילים בכל רחבי עם מזלג (זה שומר על החצילים מלהתפוצץ בתנור, אז לא לדלג על שלב זה).
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים על תבנית אפייה וצולים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
ללא קשר לשיטת הבישול שתבחר, ברגע שהחציל קר מספיק כדי לגעת עם הידיים שלך, בזהירות לקלף את העור החרוך את החצילים. זרוק את העור. להעביר את הבשר על קרש החיתוך שלך, לחתוך את הגבעול ולהשליך. באמצעות הסכין שלך, לרכך את הבשר עד כמעט חלקה. סקופ לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים את מיץ הלימון, טחינה, פטרוזיליה וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
טחינהטחינה
10
להקציף יחד וטעם לתיבול. תרגיש חופשי להוסיף עוד מיץ לימון, עוד מלח ופלפל... זה ישתנה בהתאם לגודל של החצילים שלך, ואיך אתה אוהב ' ganoush שלך!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מגישים עם שבבי פיתה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס