חציל קלוי-מטבל שקדים
מטבל חציל-שקדים קלוי עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 154 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, פלפל חריף, מיונז טבעוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מטבל חציל מעושן, מטבל חציל מעושן, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אותו במחבת וצולים אותו עד שהתמוטט לחלוטין וחרוך למראה על גבי, כ 45 דקות. (אתה יכול גם לבשל אותו על גריל, פונה באופן קבוע, עד חרוך בכל רחבי רך.)
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר. ברגע החציל הוא מגניב, לגרוף את הבשר ולשים אותו לקערה בגודל בינוני. אם יש הרבה זרעים גדולים, להפריד ולזרוק אותם. מועכים את הבשר במזלג עד שנוצר מחית גס.
מחממים מחבת קטנה ומוסיפים את השקדים ואת זרעי החרדל. טוסט אותם במשך כ 2 דקות או עד הזרעים מתחילים פופ.
מוסיפים את הבצל, צ 'ילה, וג' ינג ' ר ומבשלים על מדיום לעוד כמה דקות.
מעבירים לבלנדר קטן, מוסיפים את השום, מיץ לימון, יוגורט סויה (או מיונז), ושתי כפות מים, ומחית.
מוסיפים את מחית השקדים לחציל. העונה לפי הטעם עם קאיין ומלח.
מגישים עם ירקות טריים או לחם כגון פיתות או נאן.