חציל קלוי עם רוטב בולגור & zesty
צריך מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומנה עיקרית טבעונית? חציל קלוי עם רוטב בולגור & zesty יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חצילים, חומוס, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Bulgur & סלט שעועית רחבה עם רוטב zesty, קישואים - אוברז'ין בולגור, ו סלט ירקות-Bulgur עם רוטב חמאה.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
להבקיע דפוס קריס קרוס בחציל עם קצה של סכין. לשבת בדיל קלייה, מברשת עם 2 כפות שמן זית, העונה, ואז לצלות במשך 30 דקות.
בינתיים, להטות את הבורגור למחבת עם 1 ליטר מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות עד רך. מבשלים את הבצל ב 1 כף שמן זית עד זהב ורך, מוסיפים את הכמון, ואז מבשלים 1 דקות יותר.
מסננים את הבורגול ומערבבים לתוך הבצל עם החומוס. עונה.
מערבבים את השמן שנותר עם עשבי תיבול, שום, גרידת לימון, מיץ ותבלינים. ערום רבע מתערובת הבורגור על כל צלחת, למעלה עם חצי חצילים וטפטוף על קצת רוטב.