חצילים ופטריות עם אורז בר
חציל ופטריות עם אורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. אם יש לכם חמאה, מרק עוף, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אורז בר מלית עם פטריות בר, אורז בר עם פטריות, ו אורז בר עם פטריות ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה ו 1 כף שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים את החצילים ומטגנים עד למכרז, כ 5 דקות.
הסר חצילים מהמחבת, ולשמור על חם.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת, ומטגנים את הבצל והפטריות עד למכרז, כ 5 דקות. החזירו את החציל למחבת והתבלו בשום, מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים. מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת כדי למזג את הטעמים.
מערבבים במרק העוף, ומבשלים כ 5 דקות, עד שרוב הנוזל מצטמצם או נספג. מערבבים בקרם של מרק פטריות, חצי שמנת, ואורז בר מבושל. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל אם תרצה.