ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, חומץ chinkiang, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: חצילים מטוגנים חריפים וטופו, חצילים מטוגנים עם שום ובזיליקום, ו חציל מוקפץ וטופו עם שום וצ'ילי.
הוראות
1
מניחים חצילים ב ספינת במבוק גדולה ולהגדיר מעל ווק מלא 2 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ספינת כיסוי, ומבשלים עד חצילים הוא רך לחלוטין, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
בזמן שחציל מתבשל, תכיני את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מערבבים חומץ, יין, קורנפלור ומערבבים עם מזלג עד קורנפלור הוא מומס.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים שמן וציפורן שום שלמה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
חום מעל חום בינוני ערבוב והפיכת שיני שום מדי פעם עד חום זהוב בהיר וריחני, על 5 דקות. להשליך ציפורן שלמה לאחר מכן להגדיל את החום לשמן גבוה וחום עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציפורן שלמה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוסיפים שום פרוס, בצל ירוק לבן, ושורש חרדל משומר. לבשל, לערבב ולזרוק כל הזמן עד ריחני רק מתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים רוטב לשלב מחדש עמילן תירס, ולאחר מכן להוסיף ווק, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מוסיפים חצילים וטופו ומקפלים בעדינות לשלב. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, מתקפל ומתערבב מדי פעם עד עבה ומבריק, כ 5 דקות יותר. מערבבים בצל ירוק וכוסברה ומגישים מיד עם אורז לבן,אם תרצה.