חצילים ממולאים באגוזי מלך
חציל ממולא באגוזי מלך עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, כוסברה טחונה, חומץ יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה מוצק. נסו סלט חצילים בגריל עם אגוזי מלך, סלט חצילים בגריל עם אגוזי מלך, ו מטבל חצילים קלויים טורקיים עם אגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את הבורגול לקערה ומוסיפים 1/4 כפית מלח ו -1 כוס מים רותחים. מכסים ומניחים לשבת עד שהבורגול רך והמים נספגים, בערך 30 דקות. מוך עם מזלג.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מניחים את חצאי החצילים החתוכים כלפי מטה במחבת ומתבלים במלח, ואז מניחים מחבת נוספת מעל ומכבידים אותה בפחיות גדולות. מבשלים עד שהחציל רך וחום זהוב, כ -6 דקות. לחשוף, להעיף את החצילים ומתבלים במלח, ואז לכסות, להכביד ומבשלים כ -5 דקות נוספות.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות.
דופק את אגוזי המלך, הבצל, הסלרי והשום במעבד מזון עד קצוץ גס.
מוסיפים את הכוסברה, הטרגון והכוסברה ודופק עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הבורגול והחומץ והדופק פעם או פעמיים לשילוב.
מוסיפים 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים את תערובת הבורגול באופן שווה על הצדדים החתוכים של 3 חצאי חצילים; כריך עם החצאים הנותרים. לעטוף בחוזקה עם עטיפת פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה.
פורסים את החציל הממולא לחתיכות, מפזרים את הפטה ומזלפים שמן זית.