חרדל דיז'ון הבית
חרדל דיז'ון הבית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר קנה, זרעי חרדל, אבקת xanthan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 120 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): פילה מיניון עם חמאת חרדל, המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל, ו חרדל דיז'ון מחיטה מלאה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את זרעי החרדל במיכל sealable ולמלא עם מים מסוננים 2 אינץ ' מעל זרעי חרדל.
תן את הזרעים להשרות שמנמן במקרר לפחות 3 ימים.
מסננים את הנוזל ולשטוף מתחת למים קרים במסננת רשת. לזרעים יהיה מרקם של ביצי דגים; זה בדיוק מה שאתם רוצים.
מערבבים את זרעי החרדל, חומץ, יין, 2 1/2 כפות מלח, אבקת השום וסוכר יחד בקערה גדולה. השתמש בבלנדר כדי למזג את החרדל, אבל רק על כוס בכל פעם במשך כ 20 עד 30 שניות בכל פעם (על מנת לקבל מחית טובה, כמו גם לשמור את מנוע הבלנדר שלך). מחית ראשונה זו לא תקבל את הזרעים נשברו הרבה, והתוצאה תהיה חרדל גס קרקע כי תצטרך לשבת עוד יום כדי לספוג. מערבבים את החרדל שוב למחרת, ולתת לו לשבת שוב ליום אחר. על התערובת השלישית, אתה צריך למצוא אותו הוא מוכן לשימוש, אם כי אתה יכול להתמזג כמה פעמים כמו שאתה רוצה לקבל את המרקם שאתה רוצה. להרפתקנים, להוסיף את אבקת xanthan אם תרצה להגדיל את האיזון המרקם. לטעום ולהתאים את המלח לפי הצורך כדי לאזן את החומץ.
השתמש על הנקניק האהוב עליך, או לעשות ויניגרט נפלא.