קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות3
ציון בריאות30
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חריף וגושי באבא גנוש

חריף וגושי באבא גנוש
חריף וגושי באבא גנוש נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. 141 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו פפריקה, חצילים גלובוס, מיץ לימון מ 2 לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו באבא גנוש, באבא גנוש, ו באבא גנוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים חציל אחד, גזע, וחותכים לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' לאורך. לנקב את העור של חצילים שני עם מזלג בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. פרוסות חצילים העונה עם מלח ומברשת עם שמן. פרוסות חצילים על הצד החם של הגריל עד השחמה, על 4 דקות. הפוך פרוסות מעל ולהמשיך גריל עד הצד השני יש השחמה חצילים התרכך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
העברת פרוסות חצילים ללוח חיתוך לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מקום שני, חצילים שלמים בצד המגניב של הגריל. מכסים ומבשלים עד שהעור מחשיך וקמטים וחצילים רכים בצורה אחידה כאשר לוחצים עליהם עם מלקחיים, כ-45 דקות, הופכים באמצע הדרך לבישול אפילו.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הסר חצילים מגריל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
הגדר מסננת רשת בסדר על קערה או בכיור. לקצץ העליון את חצילים שלמים לחתוך חצילים לאורכו. השתמש בכפית כדי לגרוף את עיסת העור ולמקם עיסת מסננת; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
תן לטמיון עיסה במשך 3-5 דקות.
8
להעביר עיסת לקערה גדולה מחית עם מקציף עד חצילים שבור, אבל עדיין גושי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מקציפים בשמן 1/2 כוס, מיץ לימון, טחינה, פפריקה, שום וכמון. מערבבים בפרוסות חצילים חתוכים לקוביות ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
טחינהטחינה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מניחים במקרר עד מגניב, על 1 שעה. כדי לשרת, לטפטף שמן זית על מטבל ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון