חשיש קורנביף הוא ארוחת בוקר המגישה 4. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1110 קלוריות, 102 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו סוכר חום, מלח, גרגרי ערער ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 10 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. הציון הזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חשיש קורנביף, חשיש קורנביף, ו חשיש קורנביף.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את פלפל הפעמון ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים מעט, כ -5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
4
מוסיפים למחבת את השום, הקורנביף והכרוב, הטימין, האורגנו והפלפל השחור ומערבבים לאיחוד. לאחר השילוב מורחים את החשיש באופן שווה על התבנית ולוחצים היטב כלפי מטה בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
בשר משומר
כרוב
אורגנו
שום
מורחים
טימין
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
5
מניחים מכסה כבד, צלחת חסינת חום או מחבת שנייה ישירות על גבי החשיש ומניחים לבשל עד להשחמה, כ -10 דקות. לאחר 10 דקות מערבבים תערובת, לחץ שוב כלפי מטה, למעלה עם המכסה ולאפשר לבשל עוד 5 עד 6 דקות, או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מגישים מיד.
7
* הערת קוק: יש להכין את החזה דרך שלב ההמלחה, אך לא לבשל.
8
מניחים את הקורנביף, הפלפל, הפלפל האנגלי, עלי הדפנה והמלח לסיר גדול בן 8 ליטר יחד עם 3 ליטר מים. מכסים ומניחים על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, על אש נמוכה במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
עלי דפנה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
לאחר 2 1/2 שעות מוסיפים את הגזר, הבצל, תפוחי האדמה והסלרי. מחזירים לרתיחה ומבשלים ללא כיסוי במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות מוסיפים את הכרוב ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה והכרוב רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
כרוב
גזר
סלרי
בצל
10
מוציאים את עלי הדפנה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
11
מניחים את המים בסיר גדול של 6 עד 8 ליטר יחד עם מלח, סוכר, מלח, מקל קינמון, זרעי חרדל, גרגירי פלפל, ציפורן, פלפל אנגלי, גרגרי ערער, עלי דפנה וג ' ינג ' ר. מבשלים על אש גבוהה עד שהמלח והסוכר נמסו.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
מקל קינמון
זרעי חרדל
פלפל
עלי דפנה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ציפורן
ג ' ינג ' ר
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מסירים מהאש ומוסיפים את הקרח. מערבבים עד שהקרח נמס. במידת הצורך, הכניסו את המלח למקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות צלזיוס.לאחר שהתקרר, הניחו את החזה בשקית רוכסן של 2 ליטר והוסיפו את המלח. אוטמים ומניחים שטוח בתוך מיכל, מכסים ומכניסים למקרר למשך 10 ימים. בדקו מדי יום כדי לוודא שהבשר שקוע לחלוטין ובחשו את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
בקר
קרח
13
לאחר 10 ימים, להסיר מן המלח ולשטוף היטב מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
מים
14
מניחים את החזה בסיר גדול מספיק בכדי להכיל את הבשר, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומכסים במים בגודל 1 אינץ'. מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 2 1/2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך במזלג.