טאטר ואספרגוס לזרוק
טאטר ואספרגוס לזרוק יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 172 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בייקון, תפוחי אדמה אצבעות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו אספרגוס וסוכר-הצמד לזרוק, אספרגוס - תרנגול הודו פסטה לזרוק, ו עוף ואספרגוס פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מטגנת על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת.
מוסיפים את החמאה לשומן הבייקון שנותר ומוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה.
קולים עד שהם פריכים מצד אחד, ואז זורקים ומבשלים בצד השני עד שהם פריכים.
מוסיפים את הבצל, השום, הבצל הירוק והאספרגוס. מתבלים שוב בעדינות במלח. זורקים ברציפות עד שהאספרגוס ירוק בהיר ורך, אך עדיין פריך, כ -3 דקות.
מפזרים את מיץ הלימון וגרידת מעל. זורקים פנימה את הבייקון השמור ומגישים חם.