טאמלה פאי השני נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת צ'ילי, רוטב עגבניות, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת טמלה, עוגת טמלה, ו עוגת טמלה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל קדירה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
בסיר מביאים מים לרתיחה ומוסיפים את 1/2 כפית המלח. מוסיפים לאט את קמח התירס ומבשלים על אש נמוכה כ -5 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
יוצקים 2/3 מדייסת קמח התירס החמה לכלי קדירה של 2 ליטר. בעזרת הכף, להעלות אותו הצדדים ככל שזה יגיע. אם דייסה עבה מדי כדי להפיץ, להוסיף קצת מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
מורחים
מים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4
במחבת גדולה מבשלים, אך לא משחימים, את הבקר הטחון, מפרקים אותו לפירורים בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ופלפל ירוק ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
בצל
6
מוסיפים תירס (עם הנוזל שלו), אבקת צ ' ילי, מלח ורוטב עגבניות, מחממים עד שהוא חם מאוד ויוצקים תערובת לתבנית הקדרה מרופדת בדייסת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
רוטב עגבניות
קמח תירס
תירס
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
7
כף דייסת קמח תירס שנותרה מעל. שוב, הוא צריך להיות דק מספיק כדי להתפשט, אבל בהחלט לא מימי.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
מורחים
8
מעליו גבינה מגוררת ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 35 עד 40 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומשחימה.
מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. סוס הבר פינו נואר חסר מעצורים עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.