Tacchino Ripieno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אגוז מוסקט, ערמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם Ripieno, ו Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה).
הוראות
1
לדפוק את השדיים butterflied כדי לשטח, ואז העונה עם מלח ופלפל להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת sauté 12 עד 14 אינץ', מחממים 3 כפות שמן על חום בינוני-גבוה עד לעישון.
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד חום זהוב, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים
5
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד שהוא מתחיל חום בשומן שלו, על 25 דקות, ערבוב באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
מסננים את כל אבל 4 כפות השומן מהמחבת ומוסיפים שזיפים מיובשים וערמונים. המשך לבשל במשך 8 דקות, עד שזיפים מיובשים באמת להתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר, כ -20 דקות.
8
מוסיפים את פירורי הלחם, Parmigiano, ביצים, פלפל, אגוז מוסקט, ועשבי תיבול ופשוט להפגיש, ערבוב עם היד שלך. (Overmixing כאן יכול לגרום טורפדו עופרת למילוי, אז לא עושה את זה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano Reggiano
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולה
9
מניחים את שתי חתיכות טורקיה על קרש חיתוך העור בצד למטה ולחלק את המילוי ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
לגלגל כל אחד מהשדיים כמו ג ' לירול ולקשור אותם בחוזקה בכמה מקומות עם חוט הקצב.
יוצקים 2 כוסות של היין מעליהם, מתבלים במלח ופלפל, וצולים עד חום זהוב כהה בחוץ ומדחום בשר קורא 165° בחלק השמן ביותר של השד, על 1 שעה, פלוס או מינוס 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים את כוס היין הנותרת למחבת הקלייה ולזיגוג, מגרדים בכפית עץ. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת. לנער את המחבת כדי emulsify הרוטב מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן