קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

טאצ'ינו ריפיאנו

טאצ'ינו ריפיאנו
Tacchino Ripieno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אגוז מוסקט, ערמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם Ripieno, ו Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה).

הוראות

1
לדפוק את השדיים butterflied כדי לשטח, ואז העונה עם מלח ופלפל להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
במחבת sauté 12 עד 14 אינץ', מחממים 3 כפות שמן על חום בינוני-גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד חום זהוב, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד שהוא מתחיל חום בשומן שלו, על 25 דקות, ערבוב באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מסננים את כל אבל 4 כפות השומן מהמחבת ומוסיפים שזיפים מיובשים וערמונים. המשך לבשל במשך 8 דקות, עד שזיפים מיובשים באמת להתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר, כ -20 דקות.
8
מוסיפים את פירורי הלחם, Parmigiano, ביצים, פלפל, אגוז מוסקט, ועשבי תיבול ופשוט להפגיש, ערבוב עם היד שלך. (Overmixing כאן יכול לגרום טורפדו עופרת למילוי, אז לא עושה את זה.)
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מניחים את שתי חתיכות טורקיה על קרש חיתוך העור בצד למטה ולחלק את המילוי ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
לגלגל כל אחד מהשדיים כמו ג ' לירול ולקשור אותם בחוזקה בכמה מקומות עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
11
מניחים את שני הלחמניות על מתלה במחבת צלייה, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
יוצקים 2 כוסות של היין מעליהם, מתבלים במלח ופלפל, וצולים עד חום זהוב כהה בחוץ ומדחום בשר קורא 165° בחלק השמן ביותר של השד, על 1 שעה, פלוס או מינוס 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
הסר ולאפשר לנוח 15 דקות לפני גילוף.
14
מוסיפים את כוס היין הנותרת למחבת הקלייה ולזיגוג, מגרדים בכפית עץ. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת. לנער את המחבת כדי emulsify הרוטב מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
15
לגלף את הצלי לפרוסות 1/2 אינץ ' וטפטוף עם רוטב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
Reprinted with permission from Mario Batali Holiday Food by Mario Batali. © 2000 Clarkson Potter