קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

טאצ'ינו ריפיאנו

טאצ'ינו ריפיאנו
Tacchino Ripieno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אגוז מוסקט, ערמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם Ripieno, ו Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה).

הוראות

1
לדפוק את השדיים butterflied כדי לשטח, ואז העונה עם מלח ופלפל להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת sauté 12 עד 14 אינץ', מחממים 3 כפות שמן על חום בינוני-גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד חום זהוב, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
5
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד שהוא מתחיל חום בשומן שלו, על 25 דקות, ערבוב באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
מסננים את כל אבל 4 כפות השומן מהמחבת ומוסיפים שזיפים מיובשים וערמונים. המשך לבשל במשך 8 דקות, עד שזיפים מיובשים באמת להתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר, כ -20 דקות.
8
מוסיפים את פירורי הלחם, Parmigiano, ביצים, פלפל, אגוז מוסקט, ועשבי תיבול ופשוט להפגיש, ערבוב עם היד שלך. (Overmixing כאן יכול לגרום טורפדו עופרת למילוי, אז לא עושה את זה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
מניחים את שתי חתיכות טורקיה על קרש חיתוך העור בצד למטה ולחלק את המילוי ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
לגלגל כל אחד מהשדיים כמו ג ' לירול ולקשור אותם בחוזקה בכמה מקומות עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
11
מניחים את שני הלחמניות על מתלה במחבת צלייה, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
12
יוצקים 2 כוסות של היין מעליהם, מתבלים במלח ופלפל, וצולים עד חום זהוב כהה בחוץ ומדחום בשר קורא 165° בחלק השמן ביותר של השד, על 1 שעה, פלוס או מינוס 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
הסר ולאפשר לנוח 15 דקות לפני גילוף.
14
מוסיפים את כוס היין הנותרת למחבת הקלייה ולזיגוג, מגרדים בכפית עץ. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת. לנער את המחבת כדי emulsify הרוטב מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
15
לגלף את הצלי לפרוסות 1/2 אינץ ' וטפטוף עם רוטב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
Reprinted with permission from Mario Batali Holiday Food by Mario Batali. © 2000 Clarkson Potter