Tacchino Ripieno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אגוז מוסקט, ערמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם Ripieno, ו Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה).
הוראות
1
לדפוק את השדיים butterflied כדי לשטח, ואז העונה עם מלח ופלפל להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
במחבת sauté 12 עד 14 אינץ', מחממים 3 כפות שמן על חום בינוני-גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד חום זהוב, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד שהוא מתחיל חום בשומן שלו, על 25 דקות, ערבוב באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מסננים את כל אבל 4 כפות השומן מהמחבת ומוסיפים שזיפים מיובשים וערמונים. המשך לבשל במשך 8 דקות, עד שזיפים מיובשים באמת להתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר, כ -20 דקות.
8
מוסיפים את פירורי הלחם, Parmigiano, ביצים, פלפל, אגוז מוסקט, ועשבי תיבול ופשוט להפגיש, ערבוב עם היד שלך. (Overmixing כאן יכול לגרום טורפדו עופרת למילוי, אז לא עושה את זה.)
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano Reggiano
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מניחים את שתי חתיכות טורקיה על קרש חיתוך העור בצד למטה ולחלק את המילוי ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
לגלגל כל אחד מהשדיים כמו ג ' לירול ולקשור אותם בחוזקה בכמה מקומות עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
11
מניחים את שני הלחמניות על מתלה במחבת צלייה, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
12
יוצקים 2 כוסות של היין מעליהם, מתבלים במלח ופלפל, וצולים עד חום זהוב כהה בחוץ ומדחום בשר קורא 165° בחלק השמן ביותר של השד, על 1 שעה, פלוס או מינוס 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
13
הסר ולאפשר לנוח 15 דקות לפני גילוף.
14
מוסיפים את כוס היין הנותרת למחבת הקלייה ולזיגוג, מגרדים בכפית עץ. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת. לנער את המחבת כדי emulsify הרוטב מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
15
לגלף את הצלי לפרוסות 1/2 אינץ ' וטפטוף עם רוטב המחבת.