עוגת ריבס תות קיץ
פאי ריבס תות קיץ דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1108 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קמח, ריבס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . נסו ריבס-פודינג קיץ תות, ריבס-פודינג קיץ תות, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). מחלקים את מאפה העוגה לשניים; להתגלגל חצי לתוך מעגל על משטח עבודה משוריין, בשורה צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום תחתון.
מגלגלים את החצי הנותר לתוך מעגל 10 אינץ ' על משטח עבודה משוריין, ומניחים בצד.
מערבבים את הריבס, תותים שלמים, 1 כוס סוכר, קמח, חמאה ואגוז מוסקט יחד בקערה.
יוצקים את המילוי לתוך צלחת העוגה מצופה קרום.
חותכים את הקרום הנותר לרצועות רחבות 3/4 אינץ ' (השתמש חותך מאפה קצה מסולסל עבור קרום יפה יותר). להרטיב את שולי הקרום התחתון הממולא עם קצת מים, ולהניח את שתי רצועות הארוכות ביותר בצלב באמצע העוגה. עבודה מן הארוך הבא עד לרצועות הקצרות ביותר, רצועות אופקיות ואנכיות חלופיות, אריגת רצועות כמו שאתה הולך. לחץ על רצועות הסריג למטה על קצה הקרום התחתון כדי לאטום, לקצץ את רצועות הקרום העליון בצורה מסודרת.
מערבבים 1 כף סוכר עם קינמון בקערה קטנה, ומניחים בצד.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות; להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מפזרים את החלק העליון בתערובת קינמון-סוכר, וחוזרים לתנור; אופים עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע, כ -30 דקות נוספות.