קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ריבס תות קיץ

עוגת ריבס תות קיץ
פאי ריבס תות קיץ דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1108 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קמח, ריבס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . נסו ריבס-פודינג קיץ תות, ריבס-פודינג קיץ תות, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). מחלקים את מאפה העוגה לשניים; להתגלגל חצי לתוך מעגל על משטח עבודה משוריין, בשורה צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מגלגלים את החצי הנותר לתוך מעגל 10 אינץ ' על משטח עבודה משוריין, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מערבבים את הריבס, תותים שלמים, 1 כוס סוכר, קמח, חמאה ואגוז מוסקט יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים את המילוי לתוך צלחת העוגה מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
5
חותכים את הקרום הנותר לרצועות רחבות 3/4 אינץ ' (השתמש חותך מאפה קצה מסולסל עבור קרום יפה יותר). להרטיב את שולי הקרום התחתון הממולא עם קצת מים, ולהניח את שתי רצועות הארוכות ביותר בצלב באמצע העוגה. עבודה מן הארוך הבא עד לרצועות הקצרות ביותר, רצועות אופקיות ואנכיות חלופיות, אריגת רצועות כמו שאתה הולך. לחץ על רצועות הסריג למטה על קצה הקרום התחתון כדי לאטום, לקצץ את רצועות הקרום העליון בצורה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
6
מערבבים 1 כף סוכר עם קינמון בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות; להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר עוגה.
9
מפזרים את החלק העליון בתערובת קינמון-סוכר, וחוזרים לתנור; אופים עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן