פימיאנטו רלנו (פלפל פורטוריקני ממולא)
Pimiento Relleno (פלפלים ממולאים פורטוריקני) עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 465 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם כמון, אורגנו, סופריטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים בסגנון פורטוריקני, גבינה ממולאת פלפלים לה צ'ילי relleno, ו סרטן פורטוריקני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מבשלים פלפלים במים רותחים עד שהתרככו, כ -10 דקות. מסדרים פלפלים בתבנית אפייה עם הצד החתוך בתחתית המנה.
אופים פלפלים בתנור שחומם מראש במשך כ 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים sofrito, שום, מלח, כמון, אורגנו, ופלפל שחור עם בצל; בואו תערובת לבשל יחד במשך כ 1 דקה. לשבור בשר טחון לחתיכות קטנות למחבת; לבשל ומערבבים עד הבשר הוא מתפורר לחלוטין השחמה, 7 עד 10 דקות. מערבבים רוטב עגבניות, צלפים ואורז דרך תערובת הבשר; כף לתוך הפלפלים.
מפזרים גבינה על החלק העליון של הפלפלים הממולאים.
המשך לאפות בתנור עד שהגבינה מותכת, כ -10 דקות.