טאקו Veggie חריף עם ממרח אבוקדו שמנמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו Veggie חריף עם ממרח אבוקדו שמנמן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך כמון טחון, אבקת צ'ילי, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו טאקו סלמון בגריל עם ממרח אבוקדו שמנמן, ממרח אבוקדו חריף, ו טאקו סטייק חריף עם גוואקמולי דרום-מערב (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבצל והפלפלים בשמן במשך 1 דקה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבשר הצמחוני ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב לשלב.
הוסף 200 מ " ל של מים למחבת. מביאים אותו לרתיחה ומבשלים 4-5 דקות, התערובת תתעבה.
תתחמם עד שתהיה מוכן להעמיס את הטאקו.
מגישים עם חסה קרחון מגורר, שמנת חמוצה, ממרח אבוקדו וצ ' דר מגורר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.