כל טאקו הבשר האמריקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שום, אבקת צ'ילי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: המבורגר בקר אמריקאי, צ'ילי בקר All-American, ו בסיסי בשר בקר אמריקאי גולאש.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: רדיד אלומיניום חובה כבדה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
לעשות עובש טאקו על ידי מתגלגל רדיד אלומיניום וקיפול אותו במרווחים 10 אינץ ' עד שיש לך חתיכת 4 גיליון עבה של נייר. מקפלים את מרובע רדיד גדול במחצית אופקית, מביא את התחתונה לחלק העליון, ולאחר מכן להפוך 90 מעלות. Crimp מעל הקצוות העליון והתחתון על ידי 1 אינץ', ולאחר מכן לקפל על הצדדים על ידי 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
מניחים את גליל רדיד אלומיניום או מערוך צר למרכז כיכר רדיד ולהביא את הצדדים יחד כדי ליצור צינור חלול, צר לעצב את הטאקו, ולוודא שהוא יכול לעמוד בצד הארוך.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מערוך
5
מחממים את התנור ל-250 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מחממים את שמן הבוטנים במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק, על 5 דקות. התאם את החום כדי לשמור על הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
7
צורה 1 טורטייה סביב עובש רדיד אלומיניום, יצירת צורת טאקו. השתמש מלקחיים כדי להחזיק את הצדדים נגד התבנית ולשים את החלק התחתון של טורטייה לתוך השמן החם ומטגנים במשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מלקחיים
8
שכב 1 צד של טורטייה למטה בשמן החם ומטגנים במשך 30 שניות. הפוך את הטורטייה מעל ומטגנים במשך 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שמן בישול
9
הסר את הקליפה טאקו כדי מתלה קירור להגדיר מעל עיתון מרופד חצי גיליון מחבת מגניב במשך 30 שניות לפני הסרת התבנית.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
10
מפזרים את טורטיות חמות עם מלח כשר, לפי הטעם. חזור על הליך הטיגון עם שאר הטורטיות. לשמור על קונכיות טאקו חם בתנור המחומם בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
קונכיות טאקו
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מסננים את כל אבל 2 כפות של שמן בוטנים מהמחבת ולחזור לחום בינוני. לאחר נצנוצי השמן, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהתרככו ושחמו קלות בקצוות, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים את בשר הקרקע, 1 כפית מלח ושום. מבשלים עד השחמה, על 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, כדי לשבור את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
שום
בשר
מלח
13
מוסיפים שיקוי טאקו ומרק בשר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד שהרוטב מתעבה מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
רוטב
14
להרכיב כל טאקו עם תערובת בשר, panela, פרוסות jalapeno, חסה, עגבניות, כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסים
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
חסה
Panela
בשר
15
מגישים באופן מיידי.
16
שים את כל המרכיבים בצנצנת קטנה ולנער לשלב. לאחסן במיכל אטום עד 1 חודש.