קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

טאקו בקר אמריקאי

טאקו בקר אמריקאי
כל טאקו הבשר האמריקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שום, אבקת צ'ילי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: המבורגר בקר אמריקאי, צ'ילי בקר All-American, ו בסיסי בשר בקר אמריקאי גולאש.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: רדיד אלומיניום חובה כבדה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
לעשות עובש טאקו על ידי מתגלגל רדיד אלומיניום וקיפול אותו במרווחים 10 אינץ ' עד שיש לך חתיכת 4 גיליון עבה של נייר. מקפלים את מרובע רדיד גדול במחצית אופקית, מביא את התחתונה לחלק העליון, ולאחר מכן להפוך 90 מעלות. Crimp מעל הקצוות העליון והתחתון על ידי 1 אינץ', ולאחר מכן לקפל על הצדדים על ידי 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מניחים את גליל רדיד אלומיניום או מערוך צר למרכז כיכר רדיד ולהביא את הצדדים יחד כדי ליצור צינור חלול, צר לעצב את הטאקו, ולוודא שהוא יכול לעמוד בצד הארוך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מערוךמערוך
5
מחממים את התנור ל-250 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מחממים את שמן הבוטנים במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק, על 5 דקות. התאם את החום כדי לשמור על הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
7
צורה 1 טורטייה סביב עובש רדיד אלומיניום, יצירת צורת טאקו. השתמש מלקחיים כדי להחזיק את הצדדים נגד התבנית ולשים את החלק התחתון של טורטייה לתוך השמן החם ומטגנים במשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מלקחייםמלקחיים
8
שכב 1 צד של טורטייה למטה בשמן החם ומטגנים במשך 30 שניות. הפוך את הטורטייה מעל ומטגנים במשך 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שמן בישולשמן בישול
9
הסר את הקליפה טאקו כדי מתלה קירור להגדיר מעל עיתון מרופד חצי גיליון מחבת מגניב במשך 30 שניות לפני הסרת התבנית.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
10
מפזרים את טורטיות חמות עם מלח כשר, לפי הטעם. חזור על הליך הטיגון עם שאר הטורטיות. לשמור על קונכיות טאקו חם בתנור המחומם בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
קונכיות טאקוקונכיות טאקו
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מסננים את כל אבל 2 כפות של שמן בוטנים מהמחבת ולחזור לחום בינוני. לאחר נצנוצי השמן, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהתרככו ושחמו קלות בקצוות, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים את בשר הקרקע, 1 כפית מלח ושום. מבשלים עד השחמה, על 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, כדי לשבור את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
שוםשום
בשרבשר
מלחמלח
13
מוסיפים שיקוי טאקו ומרק בשר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד שהרוטב מתעבה מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
רוטברוטב
14
להרכיב כל טאקו עם תערובת בשר, panela, פרוסות jalapeno, חסה, עגבניות, כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
PanelaPanela
בשרבשר
15
מגישים באופן מיידי.
16
שים את כל המרכיבים בצנצנת קטנה ולנער לשלב. לאחסן במיכל אטום עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס