טאקו בשרי רך
טאקו בשרני רך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שמן זית, עגבניות, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו בשר רך, טאקו פירות ים רך, ו טאקו ירקות רך.
הוראות
לעטוף טורטיות בנייר אלומיניום ולמקם בתנור 350 F במשך 15 דקות. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת קציץ בשר ומבשלים, נשברים עם כף עץ, עד להשחמה, 5 עד 7 דקות. גורסים כרוב וחותכים עגבניות. לשטוף וכוסברה יבשה. מלא כל טורטייה עם קצת בשר טחון. למעלה עם כרוב, עגבניות, עלי כוסברה.
מגישים עם רסק חם בבקבוק,אם תרצה.