קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

טאקו בשרי רך

טאקו בשרי רך
טאקו בשרני רך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שמן זית, עגבניות, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו בשר רך, טאקו פירות ים רך, ו טאקו ירקות רך.

הוראות

1
לעטוף טורטיות בנייר אלומיניום ולמקם בתנור 350 F במשך 15 דקות. בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים תערובת קציץ בשר ומבשלים, נשברים עם כף עץ, עד להשחמה, 5 עד 7 דקות. גורסים כרוב וחותכים עגבניות. לשטוף וכוסברה יבשה. מלא כל טורטייה עם קצת בשר טחון. למעלה עם כרוב, עגבניות, עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים עם רסק חם בבקבוק,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.