אם יש לכם בצל ירוק, סיד, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הדגים: בקערה, לשלב את השמן, תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
לתפוס מחבת גדולה, nonstick לטגן ולחמם אותו בעדינות על חום בינוני; אין צורך להוסיף שמן מאז הדג כבר מצופה בשמן. לאחר חם (מבחן על ידי זריזת קצת מים למחבת, אם זה רוחש מתאדה, אתה מוכן), למקם כל פיסת דגים במחבת. זה צריך לרחוש בעדינות אך בתקיפות כאשר הוא פוגע במחבת. מבשלים עד מבושל דרך, אבל עדיין לח, על 3 דקות לכל צד. הדג צריך להתקלף בקלות עם מזלג. אל תבשל יותר מדי את הדג שלך! זה יהיה טעם נורא!
הסר את הדג מן המחבת ומגישים מיד עם טורטיות מחוממות. שמתי שכבה קלה של כרוב בתחתית, ואז את הרוטב, כמה חתיכות של דגים, את הבצל הירוק, כמה פרוסות של פלפל בננה, וסחיטה של סיד. וברגע שהדגים גמורים, אתה יכול לעשות מה שאני עושה, ולעשות טאקו כרוב - הכל חוץ מהדגים! כל כך טוב!
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.