קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
אם יש לכם בצל ירוק, סיד, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הדגים: בקערה, לשלב את השמן, תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הדג ומוודאים שכל חתיכה מצופה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
שים את המיונז, שום, נענע, כמון, ומיץ ליים במעבד מזון. תוסס עד חלק. מתבלים במלח, פלפל ועוד מיץ ליים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים לתוך קערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לתפוס מחבת גדולה, nonstick לטגן ולחמם אותו בעדינות על חום בינוני; אין צורך להוסיף שמן מאז הדג כבר מצופה בשמן. לאחר חם (מבחן על ידי זריזת קצת מים למחבת, אם זה רוחש מתאדה, אתה מוכן), למקם כל פיסת דגים במחבת. זה צריך לרחוש בעדינות אך בתקיפות כאשר הוא פוגע במחבת. מבשלים עד מבושל דרך, אבל עדיין לח, על 3 דקות לכל צד. הדג צריך להתקלף בקלות עם מזלג. אל תבשל יותר מדי את הדג שלך! זה יהיה טעם נורא!
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הדג מן המחבת ומגישים מיד עם טורטיות מחוממות. שמתי שכבה קלה של כרוב בתחתית, ואז את הרוטב, כמה חתיכות של דגים, את הבצל הירוק, כמה פרוסות של פלפל בננה, וסחיטה של סיד. וברגע שהדגים גמורים, אתה יכול לעשות מה שאני עושה, ולעשות טאקו כרוב - הכל חוץ מהדגים! כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף כל אחת)כנפי עוף כל אחת)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.