טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף
טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו כמון טחון, בצל, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה, ו טאקו דגים עם בצל כבוש וצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ תפוזים, מיץ ליים, שמן, תבלינים וכוסברה בצלחת רדודה.
מוסיפים את הדג, פונים למעיל.
בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני להביא בצל, חומץ, חלפיניו, וסוכר לרתיחה. מיד להסיר מן החום; תן מגניב. זרוק חלפיניו.
לחמם את הגריל גבוה. מבשלים את הדגים על חום עקיף במשך 8 דקות, או עד מבושל דרך. מתפרקים לפתיתים גדולים. מבשלים את הטורטיות על חום ישיר במשך 20 שניות בכל צד, עד רך מעט חרוך במקומות.
כדי להרכיב טאקו, עוף כפית על מרכז של כל טורטיה; העליון עם בצל כבוש ורדה סלסה. מקפלים צדדים של טורטיה מעל מילוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.