טאקו דגים חריפים עם סלסה מנגו וגואקמולי
טאקו דגים חריפים עם סלסאן מנגו וגואקמולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך תוספות: חסה קרחון, טורטיות תירס, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו טאקו דגים בגריל W / פיקנטי טקילה-ממרח אבוקדו ליים, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים בצלחת רדודה. לסחוט מיץ של 1 סיד על פילה.
שלב אבקת צ ' ילי והבא 3 מרכיבים.
מפזרים 1 1/2 כף. תערובת תיבול באופן שווה על פני דגים, ציפוי שני הצדדים של פילה. מילואים הנותרים תערובת תיבול.
שלב קמח תירס ותערובת תיבול שמורות בצלחת רדודה. לדלות פילה דגים בתערובת קמח תירס, מתנער עודף.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' בתנור הולנדי; חום עד 35
פילה מטגנים, בקבוצות, 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב.
פילה ניקוז על מדפים תיל מעל מגבות נייר.
לשבור כל פילה לחתיכות, באמצעות מזלג.
מניחים דגים בטורטיות מחוממות, ומגישים עם סלסה מנגו, גוואקמולי, ותוספות הרצוי.
פילה דג אפוי: להשמיט שמן ממתכון טאקו דגים פיקנטי. התאספו לפי ההוראות. ריסוס דגים מצופה קמח תירס עם ספריי בישול ירקות.
אופים ב 350 על מתלה משומן קלות על תבנית אפייה 12 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
פילה דג בגריל: להשמיט שמן וקמח תירס ממתכון טאקו דגים פיקנטי. התאספו לפי ההוראות. להפחית מלח 1 כפית.
מפזרים דגים באופן שווה עם אבקת צ ' ילי, מלח, כמון ופלפל אדום. קל גריז חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד חובה; קו בישול באח עם לסכל.
מניחים דגים בצד משומן קלות של נייר; גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
8 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג, מפנה פעם אחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.