טאקו דגים חריפים עם סלסאן מנגו וגואקמולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך תוספות: חסה קרחון, טורטיות תירס, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו טאקו דגים בגריל W / פיקנטי טקילה-ממרח אבוקדו ליים, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים דגים בצלחת רדודה. לסחוט מיץ של 1 סיד על פילה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
שלב אבקת צ ' ילי והבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3
מפזרים 1 1/2 כף. תערובת תיבול באופן שווה על פני דגים, ציפוי שני הצדדים של פילה. מילואים הנותרים תערובת תיבול.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.