קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

טאקו דגים חריפים עם סלסה מנגו וגואקמולי

טאקו דגים חריפים עם סלסה מנגו וגואקמולי
טאקו דגים חריפים עם סלסאן מנגו וגואקמולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך תוספות: חסה קרחון, טורטיות תירס, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו טאקו דגים בגריל W / פיקנטי טקילה-ממרח אבוקדו ליים, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים דגים בצלחת רדודה. לסחוט מיץ של 1 סיד על פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
שלב אבקת צ ' ילי והבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3
מפזרים 1 1/2 כף. תערובת תיבול באופן שווה על פני דגים, ציפוי שני הצדדים של פילה. מילואים הנותרים תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
שלב קמח תירס ותערובת תיבול שמורות בצלחת רדודה. לדלות פילה דגים בתערובת קמח תירס, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
5
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' בתנור הולנדי; חום עד 35
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
פילה מטגנים, בקבוצות, 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב.
7
פילה ניקוז על מדפים תיל מעל מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
לשבור כל פילה לחתיכות, באמצעות מזלג.
9
מניחים דגים בטורטיות מחוממות, ומגישים עם סלסה מנגו, גוואקמולי, ותוספות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מקשטים, אם תרצה.
1
פילה דג אפוי: להשמיט שמן ממתכון טאקו דגים פיקנטי. התאספו לפי ההוראות. ריסוס דגים מצופה קמח תירס עם ספריי בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
פילה פלאונדרפילה פלאונדר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
אופים ב 350 על מתלה משומן קלות על תבנית אפייה 12 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
פילה דג בגריל: להשמיט שמן וקמח תירס ממתכון טאקו דגים פיקנטי. התאספו לפי ההוראות. להפחית מלח 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדרפילה פלאונדר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מפזרים דגים באופן שווה עם אבקת צ ' ילי, מלח, כמון ופלפל אדום. קל גריז חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד חובה; קו בישול באח עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים דגים בצד משומן קלות של נייר; גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
8 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.