מתכון טאקו דגים סנאפר יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 1071 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם שמן צמחי, סלסה, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו טאקו סנאפר אדום בגריל, טאקו סנאפר עם קרם צ'יפוטלה, ו דג גפילטע אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן אש בינונית-חמה בגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מברשת ומשמן את הגריל grate.In קערה קטנה, מערבבים יחד את chilies ואת 1 Tbs. שמן.
מניחים את הצ ' ילי על החלק החם ביותר של האש. גריל, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה, 1 עד 2 דקות לכל צד. גריל הדג על החלק החם ביותר של האש עד אטום וחרוך יפה, 3 עד 5 דקות. באמצעות מרית רחבה, בזהירות להפוך את הדגים והגריל עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות יותר.עבור גריל גז: להגדיל 1 צורב גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מחממים קופסת עישון חצי מלאה שבבי עץ עד עישון, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
4
מניחים את הצ ' ילי על יסודות החימום. גריל, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה, 1 עד 2 דקות לכל צד. גריל הדגים על אלמנטים חימום עד אטום וחרוך יפה, 3 עד 5 דקות. באמצעות מרית רחבה, בזהירות להפוך את הדגים והגריל עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות יותר.בערך קוצצים את הצ ' ילי בגריל ומניחים אותם בקערה קטנה. לסחוט 1 או 2 פלחי ליים עליהם ומערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-o
5
מעבירים את הדג ללוח ומשבבים כל פילה לחתיכות קטנות. כדי להרכיב את טאקו הדגים בגריל, במקום כמה חתיכות של דגים וכמה צ ' ילי בגריל על גבי 2 טורטיות תירס חמות מוערמות. למעלה עם חסה, סלסה, בצל, עגבניות, מלפפונים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
ענפי שמיר שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De Ajo
ממתק תמנון בריט
6
מקשטים עם כמה מקפים של רוטב פלפל חריף ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
7
מגיש 6 עד 8.Adapted from Williams-Sonoma On the Grill, by Willie Cooper (Oxmoor House, 2009).
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.