קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

טאקו דגים עם סלסה תירס

טאקו דגים עם סלסה תירס
טאקו דגים עם סלסה תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 198 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם בצל, הליבוט, jalapenos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מצוין. נסו טאקו דגים חריפים עם סלסה תירס, טאקו דגים לוהט עם סלסה תירס פריך, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסלסה תירס: בקערה, למזג את העגבניות, תירס, בצל ירוק, בצל צהוב, כוסברה, חומץ, מיץ, jalapenos ומלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב טוב. מקררים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בצל צהובבצל צהוב
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
לטאקו, מחממים גריל ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מפזרים את הדג עם מלח ופלפל וגריל במשך 3 עד 4 דקות. הפוך את הדג וגריל במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר את הדג מן הגריל ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
גריל טורטיות בכל צד במשך 1 דקה. תיזהר לא לשרוף את הטורטיות. מחלקים את החסה באופן שווה על כל טורטייה. למעלה כל טורטייה עם הדגים, לסחוט מיץ לימון ו 1 עד 2 כפות של סלסה תירס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.