טאקו דגים עם סלסה תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 198 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם בצל, הליבוט, jalapenos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מצוין. נסו טאקו דגים חריפים עם סלסה תירס, טאקו דגים לוהט עם סלסה תירס פריך, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסלסה תירס: בקערה, למזג את העגבניות, תירס, בצל ירוק, בצל צהוב, כוסברה, חומץ, מיץ, jalapenos ומלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב טוב. מקררים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מפזרים את הדג עם מלח ופלפל וגריל במשך 3 עד 4 דקות. הפוך את הדג וגריל במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
הסר את הדג מן הגריל ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
גריל טורטיות בכל צד במשך 1 דקה. תיזהר לא לשרוף את הטורטיות. מחלקים את החסה באופן שווה על כל טורטייה. למעלה כל טורטייה עם הדגים, לסחוט מיץ לימון ו 1 עד 2 כפות של סלסה תירס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.