קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

טאקו דגים עם סלסה תירס

טאקו דגים עם סלסה תירס
טאקו דגים עם סלסה תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 198 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם בצל, הליבוט, jalapenos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מצוין. נסו טאקו דגים חריפים עם סלסה תירס, טאקו דגים לוהט עם סלסה תירס פריך, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסלסה תירס: בקערה, למזג את העגבניות, תירס, בצל ירוק, בצל צהוב, כוסברה, חומץ, מיץ, jalapenos ומלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב טוב. מקררים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל צהובבצל צהוב
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאקו, מחממים גריל ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מפזרים את הדג עם מלח ופלפל וגריל במשך 3 עד 4 דקות. הפוך את הדג וגריל במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר את הדג מן הגריל ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
גריל טורטיות בכל צד במשך 1 דקה. תיזהר לא לשרוף את הטורטיות. מחלקים את החסה באופן שווה על כל טורטייה. למעלה כל טורטייה עם הדגים, לסחוט מיץ לימון ו 1 עד 2 כפות של סלסה תירס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.