צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו דגים עם פיקו דה גאלו יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח גס, סלסה דה גאלו פיקו, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דגים בגריל פסטו עם אבוקדו פיקו דה גאלו, טאקו דגים עם רוטב צ'יפוטלה שמנת ופיקו דה גאלו, ו טאקו דגים רך עם פיקו דה גאלו-רוטב שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת פילה דגים עם 1 כף שמן זית; מפזרים כמון, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פילה דגים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2
ב 12 אינץ ' מחבת, חום נשאר 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה. מערבבים שום; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פילה דגים; מבשלים 5 עד 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.