קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

טאקו הליבוט עם סלסה עגבניות צהובות אש ופירות

טאקו הליבוט עם סלסה עגבניות צהובות אש ופירות
הליבוט טאקו עם אש ופירות צהוב עגבניות סלסן נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה עובד טוב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, גבעולי כוסברה, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 84%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אש ופירות סלסה עגבניות צהובות, טאקו הליבוט בגריל עם סלסה ורדה, ו סלסת עגבניות צלויה באש.

הוראות

1
הפוך סלסה, חיתוך עגבניות טריזים דקים. הכן גריל פחם או גז לחום גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ'. מעל בישול באח רק 2 עד 4 שניות).
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
בינתיים משפשפים את הליבוט בשמן זית ומלח, פלפל וגרידת לימון לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
הליבוטהליבוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
גריל הליבוט, מסתובב לעתים קרובות, עד שכבר לא שקוף במרכז.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מעבירים לפלטה.
5
שוברים דגים לנתחים, ואז מכניסים לטורטיות, בעזרת 2 טורטיות לטאקו. כף סלסה מעל דגים ותחב ענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. זינד-הומברכט קלקר פינו גרי עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.