קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות30
ציון בריאות7
מגזין

טאקו מסיבת בישול איטי

טאקו מסיבת בישול איטי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, כל כך לתת טאקו מסיבת בישול איטי לנסות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 30 . מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם אבוקדו, חסה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו תערובת סירים איטית, איטי סיר צ'קס המפלגה לערבב, ו תערובת לבישול איטי אגוזי מפלגה מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בקר טחון ב 2 מנות. עבור אצווה ראשונה, תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים חצי בשר בקר טחון ובצל קצוץ 1. מבשלים מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד בשר מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
ניקוז.
4
מערבבים בחבילה 1 תערובת טאקו, 3/4 כוס סלסה ו 1/2 כוס מים. להפחית את החום נמוך; מבשלים 8 עד 10 דקות או עד רוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
Dientes De AjoDientes De Ajo
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מנה ראשונה מגניב של תערובת בשר 15 דקות. כפית למקרר או מיכל מקפיא; לכסות בחוזקה. אני חוזר כדי להכין את המנה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מגישים מיד, או לקרר עד 24 שעות או להקפיא עד 1 שבוע.
7
כדי לשרת מיד, מניחים תערובת בשר בבישול איטי; להתחמם על הגדרה נמוכה. אם תערובת בשר קפוא, להפשיר לפני חימום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
מניחים תערובת בשר בבישול איטי; מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה במשך 1 שעה או עד חם. להפחית חום נמוך כדי לשמור על חום. כדי לשרת, תערובת בשר בכפית לתוך קונכיות טאקו. למעלה עם
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
9
תוספות טאקו בשכבות.
10
לעשות
11
תוספות טאקו בשכבות, תנור חום עד 218°. ספריי 15x10x1 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick. תירס יבש על מגבות נייר; מורחים תירס במחבת מרוססת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
אופים ב 218° במשך 15 דקות. מערבבים; אופים 10 דקות נוספות. מגניב 5 דקות או עד מקורר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
ב ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, חסה שכבה, פלפל, תירס קלוי, בצל, עגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
14
בקערה קטנה, לשלב מיונז וסלסה; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מורחים על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
16
מפזרים גבינה וכוסברה. מכסים היטב; מקררים לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.