זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך בצל ירוק, אגוז מוסקט הקרקע, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו טאקו שרימפס אידיוט הקאריביים, טאקו עוף אידיוט עם סלסה טרופית, ו טאקו שרימפס אידיוט עם סלסה מלון פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תהליך הראשון 8 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
2
מורחים תערובת תיבול באופן שווה על סטייק; כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מורחים
סטייק.
3
סטייק גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
6 עד 7 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
5
בואו לעמוד 10 דקות; לחתוך לפרוסות דקות.
6
מעיל 1 חבורה בצל ירוק ועגבניות באופן שווה עם ספריי בישול; מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצל ירוק
עגבנייה
מלח
7
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה 10 עד 15 דקות, מסתובב מדי פעם. קוצצים בגסות ירקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.