טאקו סלמון
טאקו סלמון המתכון מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 251 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב, מלח, מיונז צ'יפוטלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: טאקו סלמון, טאקו סלמון בגריל, ו טאקו סלמון מושחר.
הוראות
יש לשטוף סלמון ו לטפוח יבש; לחתוך את הפילה לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב (לחתוך יותר מ 6 ב. במחצית). בקערה, לטאטא קמח, בירה, ביצה, וחרדל עד מעורבב היטב.
יוצקים שמן 1/2 אינץ 'למחבת 10 עד 12 אינץ' על חום גבוה. כאשר פני השטח הוא גלי, אחד בכל פעם, לטבול רצועות סלמון בבלילת בירה, לפנות מעיל כל הצדדים (או הבלילה כפית על דגים), ונשכב מעט בנפרד בשכבה אחת בשמן חם. קוק, הפיכת חתיכות פעם אחת עם מרית רחבה, עד הבלילה הוא חום זהוב מכל הצדדים סלמון הוא רק אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך כדי לבדוק), על 3 דקות בסך הכל. כמו מבושל, להעביר מגבת נייר מרופדת 12-על ידי 17 אינץ תבנית אפייה ולשמור חם בתנור 200. כמו שיש מקום במחבת, מעיל ומבשלים רצועות סלמון שנותרו.
מוסיפים לדגים בתבנית אפייה ומפזרים את כל המלח. השליכו את הבלילה הנותרת ואת השמן במחבת; נגבו את המחבת נקייה במגבות נייר.
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה. אחד בכל פעם, להניח טורטיות במחבת וחום, פונה פעם אחת, רק עד חם, על 30 שניות בסך הכל עבור כל טורטייה. כמו מחומם, להעביר מגש או צלחות ולמלא כל אחד עם שמינית של סלמון ו 1/4 כוס כרוב מגורר.
מוסיפים מיונז צ ' יפוטלה וסלסה טומטילו לפי הצורך.
מגישים עם פלחי ליים לסחוט מעל טאקו ומיונז הנותרים סלסה להוסיף לפי הטעם.