קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו סלמון

טאקו סלמון
טאקו סלמון המתכון מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 251 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב, מלח, מיונז צ'יפוטלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: טאקו סלמון, טאקו סלמון בגריל, ו טאקו סלמון מושחר.

הוראות

1
יש לשטוף סלמון ו לטפוח יבש; לחתוך את הפילה לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב (לחתוך יותר מ 6 ב. במחצית). בקערה, לטאטא קמח, בירה, ביצה, וחרדל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים שמן 1/2 אינץ 'למחבת 10 עד 12 אינץ' על חום גבוה. כאשר פני השטח הוא גלי, אחד בכל פעם, לטבול רצועות סלמון בבלילת בירה, לפנות מעיל כל הצדדים (או הבלילה כפית על דגים), ונשכב מעט בנפרד בשכבה אחת בשמן חם. קוק, הפיכת חתיכות פעם אחת עם מרית רחבה, עד הבלילה הוא חום זהוב מכל הצדדים סלמון הוא רק אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך כדי לבדוק), על 3 דקות בסך הכל. כמו מבושל, להעביר מגבת נייר מרופדת 12-על ידי 17 אינץ תבנית אפייה ולשמור חם בתנור 200. כמו שיש מקום במחבת, מעיל ומבשלים רצועות סלמון שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים לדגים בתבנית אפייה ומפזרים את כל המלח. השליכו את הבלילה הנותרת ואת השמן במחבת; נגבו את המחבת נקייה במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה. אחד בכל פעם, להניח טורטיות במחבת וחום, פונה פעם אחת, רק עד חם, על 30 שניות בסך הכל עבור כל טורטייה. כמו מחומם, להעביר מגש או צלחות ולמלא כל אחד עם שמינית של סלמון ו 1/4 כוס כרוב מגורר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים מיונז צ ' יפוטלה וסלסה טומטילו לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
6
מגישים עם פלחי ליים לסחוט מעל טאקו ומיונז הנותרים סלסה להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.