טאקו עגבניות ירושה
מתכון טאקו עגבניות ירושה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. אם יש לכם חומץ בלסמי, לחם צפוף, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חציל בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום ועגבניות, סלט עגבניות ירושה עם עגבניות גרניטה, ו עוגת עגבניות ירושה.
הוראות
קוביות העגבניות לחתיכות 3/4 אינץ', מניחים בקערה ומוסיפים את שמן הזית, בלסמי, 1/2 כפית מלח, 1 כפית פלפל ובזיליקום. לזרוק בעדינות לשלב. התאם את התיבול במידת הצורך.
קו צלחת הגשה עם עלי רומיין, כמו קונכיות טאקו. ממלאים כל אחד עם 1/4 כוס מיקרו ירוק, 1/2 עד 3/4 כוס תערובת עגבניות וכמה נבטי דייקון. למעלה עם Gorgonzola, קמצוץ מלח וקראק של פלפל שחור.
מקשטים את הצלחת עם קרוטונים רוזמרין קרוסטיני.
מערבבים את שמן הזית, שום, בזיליקום, פטרוזיליה, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה קטנה ומאפשרים לשבת 10 עד 15 דקות, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
חותכים את פרוסות הלחם באלכסון. מברשת קלה 1 בצד של משולשי הלחם עם תערובת השמן ומניחים בצד משומן על הגריל. גריל 2 עד 3 דקות, להעיף ולבשל עד מסומן היטב, 1 עד 2 דקות יותר.
הסר, קוביות לקוביות 3/4 אינץ ' עם סכין משונן לשרת חם.
הערה של קוק: ניתן premade וחומם במהירות ב broiler במשך 45 שניות עד 1 דקה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.