קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו פטריות ובצל צמחוני

טאקו פטריות ובצל צמחוני
המתכון פטריות טאקו צמחוני בצל מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. אם יש לכם שמנת, תערובת אל טאקו ישנה, פטריות פורטבלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טאקו בצל בקרמל ופטריות, טאקו צמחוני, ו טאקו תפוחי אדמה פשוט (צמחוני).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פטריות. מבשלים 6 עד 8 דקות או עד מכרז. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיפים תערובת תיבול טאקו ומים. מבשלים כ 5 דקות או עד המים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הסר מהחום.
5
מילוי כפיות על טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
6
להוסיף תוספות.
7
מגלגלים טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.