טאקו פיצה
טאקו פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 532 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . גשו לסופר וקנו אורגנו, פטריות, רוטב פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו טאקו פיצה, אפוי בתנור ברביקיו טאקו פיצה עוף, ו טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד השחמה בצד אחד, ואז מערבבים וממשיכים לבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות.
הסר לצלחת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית למחבת.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו בכפית עץ, עד להשחמה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפפרוני והאורגנו ומבשלים עד שהפפרוני פריך בקצוות, בערך דקה אחת. מערבבים ברוטב פיצה ופטריות שמורות. להביא לרתיחה ולבשל 5 דקות נוספות.
לחמם את הטורטיות כמו התווית מפנה. מחלקים את תערובת הנקניקיות בין הטורטיות. למעלה עם מוצרלה, ריקוטה ובזיליקום.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד השחמה בצד אחד, ואז מערבבים וממשיכים לבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות.
הסר לצלחת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית למחבת.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו בכפית עץ, עד להשחמה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפפרוני והאורגנו ומבשלים עד שהפפרוני פריך בקצוות, בערך דקה אחת. מערבבים ברוטב פיצה ופטריות שמורות. להביא לרתיחה ולבשל 5 דקות נוספות.
לחמם את הטורטיות כמו התווית מפנה. מחלקים את תערובת הנקניקיות בין הטורטיות. למעלה עם מוצרלה, ריקוטה ובזיליקום.