קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו שלוש שעועית

טאקו שלוש שעועית
טאקו שלוש שעועית יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . אם יש לך שעועית, כמון טחון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טאקו שעועית שחורה, טאקו שעועית פינטו, ו טאקו שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ו -6 המרכיבים הבאים( בצל דרך שום), ומטוגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים חומוס, שעועית ורוטב עגבניות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
הכינו קונכיות טאקו לפי הוראות החבילה. כפית 1/4 תערובת שעועית לתוך כל קונכיית טאקו. למעלה כל אחד עם חסה, 1 כף עגבניות, 2 כפיות גבינה, ו 2 כפיות סלסה.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.