טארט אגוזי לוז שוקולד
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 534 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארט אגוזי לוז שוקולד, טארט אגוזי לוז שוקולד, ו עוגת שוקולד אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350°f. הפוך התחתון של מחבת springform (כך בקצה הופיע מתחת להסרת קל יותר של טארט) וצד קרוב של מחבת על החלק התחתון.
מערבבים יחד פירורים, חמאה, ו 1/8 כפית מלח בקערה, ולאחר מכן לחץ על תחתית מחבת springform.
אופים את הקרום בשליש התחתון של התנור 7 דקות, ואז הקרום הקר במחבת springform על מתלה.
בעוד הקרום אופה, אגוזי לוז טוסט במחבת אפייה רדודה בשליש העליון של התנור, ערבוב פעם אחת, עד הזהב, כ 7 דקות.
מעבירים לצלחת וקריר לטמפרטורת החדר.
מביאים שמנת לרתיחה בסיר 1-2 ליטר, ואז לשפוך על שוקולד בקערה חסינת חום, לטאטא עד שוקולד נמס וחלק.
לטאטא בשוקולד אגוזי לוז להפיץ עד בשילוב, ואז לטאטא אגוזים הנותרים 1/8 מלח כפית.
יוצקים מילוי על קרום מקורר ולשים במקפיא עד רק להגדיר, על 25 דקות. (טארט לא צריך להיות קפוא.)
הסר צד של פאן לפני ההגשה טארט.
טארט יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר במחבת, מכוסה.