חזיר צלוי עם אגסים וצ'ילי
חזיר צלוי עם אגסים וצ'ילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 522 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפל, כתף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות דבש עם אגסים, בצל אדום, פטה ובצל, עוף צלוי עם כוסברה, נענע וצ'ילי, ו דקר מטוגן עם ג'ינג'ר, פטריות שיטאקי וצ' ילי.
הוראות
לשפשף מלח ופלפל על כל חזיר. כיסוי וצינה לילה.
מחממים סיר גדול אטום ovenproof מעל חום גבוה ויוצקים בשמן. כאשר חם, להוסיף חזיר. חזיר חום מכל הצדדים עד השחמה היטב (כ 4 דקות לכל צד), התאמת החום כדי לשמור על חזיר רוחש אבל לא בוער.
להעביר חזיר לצלחת או מגש.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף יין ומיץ לימון, גירוד חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק, שום וצ ' ילי. להחזיר חזיר לסיר ולהביא נוזל לרתיחה. מכסים חזיר ואופים בתנור עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 2 שעות.
מוסיפים אגסים לסיר, מכסים ואופים עד שהאגסים מבושלים, כ -30 דקות.